Bericht versturen
Home >

Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Ongeveer ons
Contact de V.S.
Production Line

De plaats van Dromerige de Technologiefabriek van Hangzhou is in een mooie stad van China, Hangzhou.  Er zijn 3000 vierkante meters in Bouw 5, Nr 26, Nangonghe-Road, Yuhang-District, Hangzhou, Zhejiang, China (Vasteland).

 

In het algemeen, volgens ladingsplan van de verkoopafdeling, evenals workshopproductiecapaciteit, neemt de productieafdeling de verantwoordelijkheid voor de organisatie en schikt het jaarlijkse en maandelijkse de productieplan van het bedrijf.

 

Ten tweede, is de productieafdeling ook verantwoordelijk voor het organiseren van de materiële consumptiequota, en diverse productie technische en economische indicatoren.

 

Ten derde, volgens de vereisten van het jaarlijkse en maandelijkse de productieplan van het bedrijf, productieafdelingbehoefte om instrumentplan, hoofdproductieplanning tijdig te organiseren.

Dan, neemt de productielijn de verantwoordelijkheid aan de productie van al bedrijf plannend, houdt productie plannend vergaderingen regelmatig, organiseert schaalproductie, versterkt het quotabeheer, vermindert ook consumptie, verbetert arbeidsproductiviteit, in strikte overeenstemming met het type, hoeveelheid, kwaliteit, levering, veiligheid en andere vereisten om productietaken te voltooien

 

Behalve deze, is er een strikte en duidelijke afdeling voor het werk in productielijn, die verwerking, assemblage en inspectie omvat.  De arbeidsverdeling is een duidelijk kenmerk in verwerking, wat de efficiency van het werk verbeteren.  En elke moet worden opgeleid alvorens zijnd werknemer.  Al deze dingen maken het in mogelijk aan product 3000pcs elke dag en zorgen het geschikte verschepen ervoor.  Elk product heeft speciaal pakket om de veiligheid van producten te waarborgen. Inspectie alvorens te verschepen een eerbied aan klanten is.

Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

OEM/ODM

Wij hebben ons eigen technisch personeel, kunnen wij de behoefte van ODM en OEM goedkeuren.

 

 

OEM

 Volgens de eisen van andere verkopers, zijn zij de oorzaak van het ontwerp en develoment, controleren de verkoop, en wij kunnen een Origineel Materiaalfabrikant zijn, aangezien wij een strikt en duidelijk beheersysteem en een efficiënte productiecapaciteit hebben om hen te helpen de productie van producten en toebehoren beëindigen.  De techniek en het perfecte beheersysteem maken het aan de kwaliteit zeker van producten en het geschikte verschepen.

 

ODM

De techniek en het concept verbeteren de hele tijd tijdens de 8 jaar productie, aangezien elk land zijn eigen specificatienorm heeft en het onze producten zal geschikt voor alle landen onmogelijk is, is ODM een goede manier zich uit te breiden ourmarket.  Wat meer, het technische personeel is hebben vele jarenervaring, en geweest van de specifieke marktbehoefte op de hoogte van elk land. Zo kunnen zij de behoefte van klanten precies bepalen.  Daarom hebben wij capaciteit te ontwerpen en product voor andere bedrijven volgens hun specificatie en vereiste. Bijvoorbeeld, tijdens tijd van onze producten is altijd 3 uren, maar wij kunnen de tijd volgens klantenvereiste door het veranderen van de batterij veranderen.  En andere specificaties, zoals Verrichting, lamp tyepe, batterij, rood en EMBLEEM etc., kunnen als behoefte van klanten worden verbeterd.  Natuurlijk, moeten de klanten de grootte verstrekken en specifiek vereiste maken.  ODM is een manier om de tijd van klanten te besparen.

 

 

Stem in met de orden van buitenlandse leveranciers en manufatures.

R&D

Er zijn 10 werknemers in onze Onderzoek en Ontwikkelingsafdeling.  Het grootste deel van hun majoor is verwant met elektronisch.  Er zijn op twijfel dat zij beroep en famililar met allerlei specificaties zijn.  De manager van R&D-afdeling heeft onderzoekervaring bijna 15 jaar, en kan alle diverse problemen tijdens onderzoek behandelen.  En het is een regelmatige regel dat het technische personeel elke maand worden opgeleid om vaardigheid te verbeteren en dieper begrip te krijgen aan producten.

 

Het materiaal voor onderzoekleiding wordt gebruikt omvat het volgende van vier types dat:

1. Intergratingsgebieden:

Dit is een materiaal dat wordt gebruikt om helderheid te meten, die onderzoek naar de middelenlichtstromen van producten.

2. Golf Solderende Machine:

Het zal verbinding tussen componenten het lassen en PCB-stootkussen bereiken.  Met andere woorden, moet het ueds PCBs solderen.

3. Verouderende Testraad:

De verouderende Testraad moet productenprestaties testen en goede producten selecteren

4. Constant Temperature Humidity Chanber:

Dat moet verschillende van de milieuvoorwaarde en test producten simuleren.

Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Nu, met het constante onderzoek, kan de duurtijd van de meesten van producten meer dan 3 uren houden, en de stijl van producten is meer dan 100.  Wat meer, wij is kan OEM en ODM volgens de eis van klanten zijn.
 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Waterdicht Noodsituatielicht Leverancier. Copyright © 2015-2023 dreamylighting.com . Alle rechten voorbehoudena.