China Waterdicht Noodsituatielicht fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Carey

Free call
Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd

      Co. van de Hangzhou Dromerig Technologie, Ltd

                     Wij professionele levering van Noodsituatielichten

 • Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd
 • Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd
 • Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd
 • Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd
 • Hangzhou Dreamy Technology Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: het zhuiming Aantal werknemers:
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de Hangzhou is Dromerig die Technologie, Ltd in 2006 wordt gevestigd, een fabrikant en een handelaar gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van noodsituatielichten. Elk van onze producten gebruiken milieubescherming materiaal, en wij maken de Milieuassessementdossiers die in het volgende van documentenverbindingen worden getoond.

Industriële ondernemingen in Zhejiang-Provincie (informatie over de eigenaar) .pdf

Co. van de Hangzhou Dromerig Technologie, LTD.pdf

 

Wij worden gevestigd in Hangzhou, waar geschikte vervoerstoegang heeft. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markerts over de hele wereld zeer gewaardeerd.  Als fabrikant, kunnen wij de kwaliteit van de producten waarborgen en het geschikte verschepen ervoor zorgen.

 

 

 

 

Ons bedrijf heeft sterke technische macht, aangezien wij groot team van ingenieurs hebben zodat zijn OEM en ODM goedkeuren. In de noodverlichtingindustrie, gingen wij ook de authentificatie van ISO9001 over: de kwaliteitsbeheersysteem van 2000. En wij krijgen de certificatie van Ce.

 

Hete Markeringen: LEIDEN licht bedrijf, de tekens van de ingangsuitgang, noodsituatie de lichte directe, producten van noodsituatielichten, groene noodsituatielichten, eindglb voor brandbestrijding, industriële noodsituatielichten, schakelaar van de noodsituatie de lichte test, het licht van de brandbestrijdersnoodsituatie, het licht van de projectnoodsituatie, LEIDEN navulbaar noodsituatielicht, het LEIDENE noodsituatie laden lichten, automatische noodsituatie lichte kring, muur opgezet nooduitgangteken, de batterij in werking gestelde van de LEIDENE tekens noodsituatie lichte, aangestoken uitgang met batterij reserve, nikkel-cadmium navulbare batterij, oppervlakte opgezet LEIDEN muurlicht met noodsituatie, hoogte - kwaliteits LEIDENE navulbare benedenverlichting en enz.

 

Met 8 de uitvoer van de handeljaar ervaring, hebben wij onze eigen richtlijnen niet alleen het beheersysteem, maar ook principe van bedrijfsfilosofie.  Wij dringen bij „Eerste kwaliteit, eerste vertrouwen, en de eerste dienst aan“ aangezien ons principe van het kredietbeheer, nadruk op internationale markt, voor voortreffelijkheid streeft.  De hele tijd, is ons geloof „oprechte klantenservice, en leidt ondernemings tot waarde“.  En het is ook als doel van zakelijke activiteiten in de markt, welke middelen wij klantenbelangen eerst, afhankelijk van de reputatie voor het leven zetten.  Omdat ons geloof marktaandeel door constante inspanningen moet verhogen, dan vestig het eigen beeld en de inspanning van de onderneming aan de bouw van een hardworking, agressieve ondernemersgeest, aandacht aan detail, en streef ernaar om de productvisie en de integriteit, hartstocht, perfect de dienstconcept te perfectioneren.  Sinds de onderneming, stap voor stap, stelde geleidelijk aan rond de markten open, zijn de producten in binnen- en buitenland verkocht.  Wij denken oprecht met u samenwerken en win-win, warm onthaal om ons bedrijf te bezoeken; creeer samen rooskleurige toekomst.

 

 

Ondertussen, zijn wij gevoelig voor de markt.  Ons principe is dat vanuit het perspectief van vandaag de ontwikkeling van grand van morgen schetst, en streeft ernaar om prima productielijnen en de dienstlijnen, kwaliteit van overleving, innovatie en ontwikkeling te bouwen, en verheugt zich op nieuwe en oude klanten hand in hand, creeert briljant. Wij stemmen in in binnen- en buitenland met alle cirkels om aan overleg en bedrijfsonderhandeling te komen. 

 

 

Als u om het even welke rente hebt, pls contacteer ons door het volgende van informatie.

 

Voeg toe: Road van No.15xianxing, de Industriezone van Xianlin, Yuhang Distric, Hangzhou 311122, Zhejiang-Provincie, China.

Tel.: 0086-57188303726

Fax: 0086-57188302716

E-mail: sales@dreamylighting.com, Carey-wan@163.com

Skype: berta.dreamy

 

 

Geschiedenis

Co. van de Hangzhou is Dromerig Technologie, Ltd dat in 2008 wordt gevestigd, een fabrikant en een handelaar gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van noodsituatielichten.  Eerst, zijn er slechts verscheidene werknemers die, maar nu, tot 80 stijgen. Met 8 jaar productie, hebben onze ingenieurs onderzoek steeds weer de kwaliteit van producten doen verbeteren.  Momenteel, verkopen onze producten en krijgen over de hele wereld een goede reputatie van onze klanten evenals onze concurrenten. 

 

 

Aan het begin van opstelling het bedrijf, dringen wij bij „Eerste kwaliteit, eerste vertrouwen, en de eerste dienst aan“ als ons principe van het kredietbeheer.  om een betere toekomst te maken, maakt onze R&D-Afdeling steeds weer onderzoek om zich kwaliteit van producten te verbeteren, op internationale markt te concentreren, en voor voortreffelijkheid ernaar te streven.

 

Wij specialiseerden ons in productie en de lichten van de handelnoodsituatie, onze hete markeringen omvatten: Het LEIDENE lichte bedrijf, ingangsuitgang ondertekent, noodsituatie de lichte directe, producten van noodsituatielichten, groene noodsituatielichten, eindglb voor brandbestrijding, industriële noodsituatielichten, schakelaar van de noodsituatie de lichte test, het licht van de brandbestrijdersnoodsituatie, het licht van de projectnoodsituatie, LEIDEN navulbaar noodsituatielicht, het LEIDENE noodsituatie laden lichten, automatische noodsituatie lichte kring, muur opgezet nooduitgangteken, de batterij in werking gestelde van de LEIDENE tekens noodsituatie lichte, aangestoken uitgang met batterij reserve, nikkel-cadmium navulbare batterij, oppervlakte opgezet LEIDEN muurlicht met noodsituatie, hoogte - kwaliteits LEIDENE navulbare benedenverlichting en enz.

 

Na ononderbroken inspanningen, maakt ECONLITE, met sterk invloedsbedrijf in Maleisië, dieper over ons bedrijf begrijpen en onze producten, zijn bereid om met ons samen te werken en een handelsrelatie op lange termijn te krijgen. 

 

Betreffende de toekomst, heeft zhuiming de Technologieco. Ltd van Hangzhou een duidelijk plan en werkt hard naar het.  Wij hopen om 200 werknemers te houden tijdens 5 jaar en de producten in al wereld te verkopen baseerden de hoogte - kwaliteit en concurrerende prijs.  

 

 

 

 

Dienst

1. Aangepast:

Wij zijn een handelsmaatschappij evenals een fabrikant die professionele ingenieurs hebben, zodat om het even welke behoeften van onze klanten over producten, zullen wij ons proberen te ontwikkelen en onderzoek.  Dat betekent OEM en ODM is beschikbaar, die omvat: 

 • Het embleem van de Silkingsdruk op het product
 • Customeizedproducten
 • Aangepast pakket 

2. Kwaliteit van Producten:

Met 8 jaar hebben de productie en onze ingenieurs onderzoek steeds weer de hoogte doen ervoor zorgen - kwaliteit van producten.  Ondertussen, zijn wij gevoelig voor markt zo vele jaren uitwisselend ervaring.  Wij verstrekken manierontwerp, redelijke en concurrerende prijs, en snelle levertijd.

 

3. Onderzoek 

Om het even welk onderzoek zal binnen 24 uren worden geantwoord.

 

4. De naverkoopdienst

 • Alle producten zullen strikt kwaliteit zijn die vóór verpakking wordt gecontroleerd.
 • Alle producten zullen goed ingepakt worden alvorens te verschepen.
 • Alle producten en meesten van toebehoren hebben 3 jaar garantie.

5. Betaling

U kunt voor de orde via betalen: T/T, Western Union, Geldgram, L/C

 

Ons Team

U kiest Dromerig Techonology Co. van Hangzhou, Ltd, zult u van onze diensten op de toegevoegde waarde en one-stop genieten, is het voor altijd onze plicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Alexandra

 • daniel

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in